Ambisiøst nytt utleiefirma

– Vi har store ambisjoner i det norske markedet og vil jobbe hardt for å ta vår andel. Vårt mål er å løse kundens behov til markedets beste priser.

Det uttaler nyetablerte Mutleie AS i en pressemelding. Selskapet er etablert i nye lokaler på Kløfta mellom Gardermoen og Oslo. Eierne bak satsingen er Gimlegruppen og Emaskin AS. Daglig leder er Odd Petter Pedersen, som har mer enn 30 års erfaring fra entreprenør- og utleiebransjen.

Maskiner og utstyr

– Kjerneområdene vil være maskiner og utstyr til bygge- og anleggsbransjen, men landbruk og andre relaterte maskinbrukerbransjer er også relevante. Ikke minst vil vi tidlig satse på miljømaskiner som det er en økende etterspørsel etter, uttaler selskapet.

Annonse

Wacker Neuson

– På maskinsiden har vi inngått et tett samarbeid med blant annet Wacker Neuson AS. De ble valgt med bakgrunn i den unike produktbredden, kjent merkevare i bransjen og fleksibel partner med kort responstid. Vi har nå kun nye maskiner i vår utleiepark.
Nå gleder vi oss til å møte kundene og ønsker alle velkommen til oss.