Heatwork med fokus på forskning og utvikling

HeatWork styrker FoU og produksjon og har ansatt Bengt Abrahamsen som prosjektingeniør.

Ifølge en pressemelding fra Heatwork, har selskapet alltid hatt sterkt fokus på innovasjon og nytenkning. Nå har bedriften ansatt Bengt Abrahamsen i stillingen som prosjektingeniør for FoU og produksjon, og styrker dermed bedriften videre på forskning og utvikling.

– Bengt har en solid ballast og kompetanse som produktutvikler. Enten ideene lanseres på et møterom eller på en serviett, har han det som skal til for å fange den gode ideen, utvikle den videre, sette den i produksjon og få den ut til kunden, sier daglig leder i Heatwork, Reidar J. Schille, i pressemeldingen.

Annonse

Bengt Abrahamsen har allsidig bakgrunn med utdannelse som mekanisk ingeniør, og erfaring innenfor design og produktutvikling fra en rekke selskaper og bransjer. Alt fra produksjon av møbler og barnevogner – til båtbygging hos Rolls-Royce Marine i Ålesund.