Skal trimme logistikkmotoren i TESS

Kjetil Green (41) er ansatt som daglig leder i TESS Logistikk AS, et nyetablert datterselskap i TESS-konsernet.

TESS Logistikk AS har 115 ansatte fordelt på 110 årsverk og vil omsette for en halv milliard kroner i året.

Motoren

– Vi skal være logistikkmotoren i TESS og ha fokus på kostnadseffektive leveranser til kunder over hele landet. Godt samarbeid og samhandling i hele verdikjeden er nøkkelen til en konkurransedyktig service og gode kundeopplevelser, sier Kjetil Green som nå starter jobben med å optimalisere konsernets lagerdrift i forhold til nye mål og strategier.

Annonse

– TESS har Nord-Europas største slangelager, nærmere 40 000 andre unike varer med drøyt 200 000 varianter på lager og en ny fremtidsrettet organisasjon. Det er et godt utgangspunkt når TESS nå tilpasser driften til nye forventninger i markedet, poengterer Kjetil Greeen.

Kjetil Green (41) er født og oppvokst i Drammen, hvor han fortsatt bor, med kone og to barn. Han har vært ansatt i TESS siden 2007.