Lanserer maskinstyringssystem for hjullastere

Trimble har lansert ny versjon av sitt maskinstyringssystem, som nå også omfatter hjullastere.

Trimble GCS900 versjon 12.81 inneholder en ny 3D-konfigurasjon for hjullastere som øker rekken av maskintyper som tilbys. Ved å bruke Trimbles maskinstyringskomponenter på flere maskiner og til flere formål, kan både nye og eksisterende brukere få en høyere og raskere avkastning på investeringen i teknologi, ifølge en pressemelding fra Trimble.

– Økt produktivitet

– Trimble GCS900 versjon 12.81 gir store produktivitetsfordeler for entreprenører som bruker hjullastere, sier Ryan Kunisch, markedsdirektør for Trimble Civil Engineering and Construction.

Annonse

– Vi har sett en produktivitetsøkning på 40 % for materialplassering og planeringsarbeid, og 25 % reduksjon av faren for å grave dypere enn nødvendig når GCS900 brukes.

Mer nøyaktig

Den nye konfigurasjonen for hjullastere lar entreprenøren oppnå produktivitetsfordeler ved både fin og grov planering, lover Trimble. Føreren kan, ifølge pressemeldingen, styre mengden materiale som planeres helt nøyaktig, forbedre presisjonen og tidsbruken under finplanering og redusere faren for å grave for dypt under materialplassering eller -fjerning.

Hitachi GCS900 Dual GPS Wheel Loader 001 - HR

Ved hjelp av en hjullaster med GCS900 kan entreprenøren følge opp materialvekten med et Trimble LOADRITE®-veiesystem, og planeringens overensstemmelse med retningen kan følges opp ved å legge til et VisionLink® Project Monitoring-abonnement for å få et mer nøyaktig og fullstendig bilde av prosjektets fremdrift.

Tilgjengelighet

Trimble GCS900 Grade Control System versjon 12.81 blir tilgjengelig over hele verden i andre kvartal gjennom Trimbles forhandler SITECH®.