Skifter navn etter ti års suksess

ALTA: Siden etableringen for ti år siden har Ascella AS bygget opp dataproduktet og merkevaren SmartDok.

Programvaren er mye brukt av entreprenørbedrifter over hele landet. Nå tar Ascella AS konsekvensen av suksessen, og skifter navn til SmartDok AS.

Pionerer fra nord

– Som Ascella har vi vært pionèrer fra Nord-Norge. Vi har jobbet oss fra ingenting til alt vi er i dag. Vi har kjempet om – og vunnet – flere prestisjetunge priser. Vi er blitt gaseller og årets vekstbedrift. Alt dette er vi enormt stolte av.

Annonse

– Vi vet at dette hadde ikke vært mulig uten vårt største og viktigste produkt; SmartDok, sier grunnlegger og administrerende direktør Bjørn Tore Hagberg i det som altså nå heter SmartDok AS.

Takk for samarbeidet

Han benytter anledningen til å takke alle kunder, og sier seg evig takknemlig og ydmyk for et tett samarbeid som har vært uvurderlig i utviklingen av produktet.

– Hva nå?

– Veien bak oss er 10 år lang. Den inneholder mange opplevelser og utfordringer, mange veikryss. Nå står vi ved et riktig stort et. I vårt møte med omverdenen har vi erfart at SmartDok er langt bedre kjent enn bedriften bak produktet. Vi er kjent som SmartDok. Nå har vi også blitt SmartDok, skriver han i en pressemelding.

Her understreker Bjørn Tore Hagberg at bedriften, menneskene og produktet skal være til å kjenne igjen.

– Vi endrer ikke hvem vi er og hva vi står for – vi bare forenkler vårt budskap med omverden, sier SmartDok-sjefen.