Mobile transportbånd

For snart 30 år siden så brødrene Tony og Richard Mace et stort behov for mobile transportbånd. De driftige karene etablerte Mace Industries.

– I dag Englands ledende produsent av mobile transportbånd, tak- og materialheiser for anleggs- og utleiebransjen, sier Limaco i en pressemelding.

Sterk aluminiumskonstruksjon

Lettlagret, med nedfellbare hjul og kanaler for pallegafler.

Lettlagret, med nedfellbare hjul og kanaler for pallegafler. (Foto: Leverandøren)

Vestfold-firmaet har fra 1. oktober en avtale med Mace Industries om salg og service i Norge.

Annonse

– Shifta transportbånd har blitt kjent for sin råsterke aluminiumskonstruksjon og kraftige gummibelter – ikke PVC – som virkelig tåler harde påkjenninger år etter år. Shifta har mange bruksområder. De benyttes blant annet ved renovasjon av kjellere og til flytting av løsmasser ut og inn av bygg. Anleggsgartnere benytter den til utendørs masseforflytning over distanser og sårbare områder ved at flere transportbånd kobles etter hverandre, sier Limaco i pressemeldingen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I pressemeldingen understrekes det at holdbarhet sikres med markedets tykkeste og mest robuste gummibelte. U-formet er det også.

Trefas blir énfas

Strømforsyningen da?

Jo, den er også spesiell. Motoren er en kraftig trefas-sak. Men den har inverter for énfas drift.

– Du trenger kun vanlig énfas stikkontakt, men får ytelsen og levetiden til en trefas motor, sier Limaco.

Nedfellbare hjul

Shifta har nedfellbart understell med låsbare og punkteringsfrie gummishjul, en solid aluminiumsramme med kanaler for pallegafler og en to trinns hastighetskontroll med revers og to nødstoppbrytere.

Alle båndene kommer med en avtagbar lastekasse. Båndene leveres i tre lengder, og med 300 eller 450 beltebredde.

Foruten Shifta transportbånd produserer Mace Industries Bumpa transportable tak- og materialheiser. (Fortsetter under videoen)

– For lettvint å kunne transportere takstein og andre typer byggematerialer opp på tak og stillas på en rask, enkel og trygg måte. Det er en transportabel tak- og materialheis som har blitt den mest populære hos utleiere og byggefirmaer i England i dag, sier Limaco.