Vei og Anlegg over for denne gang

Forrige ukes Vei og Anlegg 2024 samlet totalt vel 23 000 anleggsfolk på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Det ble en anleggsfest med både Norges-, Europa- og verdenslanseringer, og mye sosialt samvær, samt en konkurs som ble den store snakkisen. (Se bildekarusell)

– Vi er veldig godt fornøyde med messen, og vårt samarbeid med NOVA Spektrum. Både rigg og gjennomføring har gått knirkefritt, og vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra både utstillere og besøkende, sier messegeneral Tone L. Grøstad, adm.dir. i Maskingrossisternes Forening (MGF).

Messegeneral Tone L. Grøstad, adm.dir. i Maskingrossisternes Forening (MGF). (Foto: Runar F. Daler)

Messegeneral Tone L. Grøstad, adm.dir. i Maskingrossisternes Forening (MGF). (Foto: Runar F. Daler)

Tre år til neste gang

Det var totalt 18 951 besøkende i løpet av de fire messedagene. Dette er en nedgang i forhold fra 2022, hvor besøkstallet var vel 20 000.

Annonse

– Vi var spent på om nedgangstidene i bygg spesielt, men også en trangere økonomi hos entreprenører innen anlegg, skulle føre til at tallene skulle falle kraftigere enn det vi opplevde, sier Grøstad.

I tillegg til de registrerte besøkende var det 5137 registrerte utstillere, så det var totalt 23 688 personer innom i løpet av de fire dagene.

– Neste Vei og Anlegg blir i 2027, og vi venter en endelig avklaring på hvilken uke det blir. Vi styrer mot omtrent samme tid, for mai er ingen god måned i 2027 heller, avslutter Tone L. Grøstad.

Konkurs ble samtaleemne

I tillegg til godt besøk på NOVA Spektrum, var det også mange anleggsfolk på de forskjellige sosiale arrangementene som maskinforhandlerne arrangerte i Stor-Oslo-området. Og det ble ekstra pågang hos de fleste da den planlagte festen ved Agder Gruppens nye anlegg på Berger ble avlyst på grunn av konkursen. En konkurs som for øvrig var messens store snakkis.

Vi i Anleggsmaskinen var til stede på to av arrangementene, se bilder i bildekarusellen og i neste utgave av bladet.