Sørger for rene hjul og understell på lastebiler

Spraystream hjulvask er det siste tilskuddet til Ankerløkkens produktportefølje. Det skal ifølge leverandøren være designet for å håndtere utfordringene dagens steinbrudd, byggeplasser og industriområder står overfor.

– Vårt mål med Spraystream hjulvask på det norske markedet er å tilby en hjulvask som ikke bare gir eksepsjonell rengjøring, men også støtter våre kunders miljøansvar, skriver Ankerløkken i en pressemelding.

Med et automatisert sensorsystem og høytrykksdyser renser Spraystream dekkene og understellet til tunge kjøretøy. Dette for å redusere spor av skitt og forurensning på offentlige veier.

Annonse
Hjulvasksystemets modulære design og vanngjenvinningssystem med sedimenteringsbehandling, skal gjøre den til en kostnadseffektiv løsning, og bidra til miljøbevisst innovasjon i bransjen. Det skal være enkelt å installere uten behov for spesiell transport og krever ingen graving, noe som skal redusere kostnader og installasjonstid.

Hjulvasksystemets modulære design og vanngjenvinningssystem med sedimenteringsbehandling, skal gjøre den til en kostnadseffektiv løsning, og bidra til miljøbevisst innovasjon i bransjen. Det skal være enkelt å installere uten behov for spesiell transport og krever ingen graving, noe som skal redusere kostnader og installasjonstid. (Foto: Ankerløkken)

Det mobile hjulvaskeanlegget skal ifølge Ankerløkken klare rengjøring av opptil 75 kjøretøy per dag.