Nytt team i Anleggsmaskinen

Både redaktør og journalist er nye når Anleggsmaskinen tar fatt på et nytt år.

Njål Hagen (55) er nyansatt journalist i Anleggsmaskinen. Njål har lang erfaring fra ulike sider av anleggsbransjen, og har blant annet vært journalist og redaktør i Anlegg & Transport og Anleggsmagasinet, fagsjef bærekraft og miljø i Norsk Bergindustri og fagsjef i MGF. Han kommer nå fra stillingen som redaktør i Geo365.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver i Anleggsmaskinen. Det er ikke til å legge skjul på at jeg har savnet operativt journalistisk arbeid i anleggsbransjen. Dette blir nesten litt som å komme hjem, sier en fornøyd Njål Hagen.

Annonse

– I Njål får vi en journalist med stor kjennskap til bransjen, ikke minst når det gjelder det faglige og tekniske aspektet. Jeg er overbevist om at vi to vil bli et kjempebra team, og jeg gleder meg til at vi sammen skal ta Anleggsmaskinen videre, sier Runar F. Daler, som allerede har overtatt som redaktør.

Daler har jobbet som journalist i Anleggsmaskinen i en årrekke, og har dekket det meste som har rørt seg i bransjen. Han er utdannet journalist fra University of South Florida og har tidligere vært kommunikasjonsleder i Peab i mange år, samt informasjonskonsulent i IBM før det.

Ta kontakt!

Det nye teamet vil være operativt fra 1. januar 2022.

– Dette blir spennende! Vi tar mer enn gjerne imot tips fra dere lesere der ute om alle mulige saker. Enten det er spennende prosjekter, interessante mennesker, spesielle maskiner eller andre ting. Det er bare å ta kontakt med oss, oppfordrer Daler og Hagen.