Taggede innlegg Volvo Maskin

Volvo Maskin flytter til Drøbak

Volvo Maskin AS har nylig signert en leiekontrakt på et nytt moderne lager- og verkstedbygg på rundt 12 000 kvm i Oslo Logistikkpark Drøbak.

Volvo lanserer batterielektrisk L120H

I samarbeid med Parker Hannifin har Volvo CE konvertert L120H til elektrisk drift. Hjullasteren skal bli tilgjengelig på det europeiske markedet allerede i løpet av 2023.

Elektrisk oppstart i Ålesund

Med en 24-tonns el-graver markerte Statens vegvesen og Busengdal AS oppstart av den andre forberedende entreprisen på E136 Breivika-Lerstad.

Renta inngikk omfattende Volvo-avtale på Bauma

Utleieselskapet Renta har inngått avtale med Volvo Maskin om levering av 82 enheter. I Rentas Volvo-avtale inngår minigravere, hjulgravere, beltegravere, hjullastere og rammestyrte dumpere.

UCOs første 25-tonns elektriske gravemaskin

Utleieselskapet fikk en av de første Volvo EC230 Electric som ble levert til Norge. Den batterielektriske beltegraveren gikk rett ut til kunde og er nå i full drift.

Drømmen oppfylt – fikk ombygd hjullaster

Endelig har Nikolay Hasli Olderheim (19) fått oppfylt den store drømmen. Til tross for medfødt cerebral parese og kun én fungerende arm, har han nå full kontroll på hjullasteren.

Stort og tungt på Volvo-standen

Volvo-graveren EC530EL er en av Vei og Anleggs tyngste maskiner og sammen med hjullasteren L350H og dumperen A25G utgjør de det tunge hjørnet av Volvo-standen.

Volvo Maskin satser stort på Vei og Anlegg

På den største standen under Vei og Anlegg 2022 vil Volvo Maskin vise et bredt utvalg av maskiner og utstyr, i tillegg til slitedeler, reservedeler, service samt tjenester og løsninger som kan bidra til å øke produktiviteten og sikre bedre utnyttelse av maskinene.

Enighet mellom Volvo Maskin og IF i ROPS-saken

I flere år har maskinleverandørene og forsikringsbransjen vært uenige om hvordan hytteskader skal behandles. Nå er Volvo Maskin og IF kommet frem til en løsning som skal være til det beste for alle parter.

Verdenspremiere på Arctic Entrepreneur

Walan Maskin har kjøpt verdens første Volvo EC230EL Electric, og maskinen vises frem på standen til Volvo Maskin i The Qube på Gardermoen.

Verdens første med hydrogen på tanken?

Langs Skiensvassdraget finner vi den vesle bygda Lunde i Telemark. Foruten produksjon av epler og jernverket, er slusene i Telemarkskanalen det mest kjente landemerket. Nettopp kraftproduksjonen fra vannet i kanalen er noe av kjernen av denne saken.

Vokser på snøbrøyting

Ramlos satser på vintervedlikehold med snøbrøyting og strøing av tørr- og fastsand. Det vokser selskapet på, med store investeringer og mange flere ansatte.

Stangelands store maskinbestilling

Her har Olav Stangeland gjort det han liker best: Signert en diger maskinbestilling. På ordrelista står blant annet Rogalands to første av Volvos elektriske 23-tonner, og «TS-ens» første tipptrucker på nær 20 år. Se Stangeland Maskins bestillingsliste her.

Utleiesenteret kjøper 129 Volvo-maskiner

Utleiesenteret kjøper 129 anleggsmaskiner i én handel. Kontrakten med Volvo Maskin er på over 140 millioner kroner. I tillegg har partene inngått opsjon på levering av elektriske anleggsmaskiner.