Taggede innlegg sikteverk

Oppgradert grovsikt fra Portafill

Større sikteareal, økt kapasitet og bedre servicetilgang skal være de største forbedringene i forbindelse med oppgraderingen av grovsiktet Portafill MR-5X.

Maskin Mekano tilbake hos Tekno-Nor

Den svenske produsenten har i mange år levert knuse-, sikte- og sorteringsverk til det norske markedet. Nå selges maskinene igjen gjennom den norske forhandleren Tekno-Nor AS.

Full fart med nytt sikteverk

Maskin Mekano har fått typegodkjent det nye sikteverket ECO6 for veier i EU. Dette gjør at man skal kunne kjøre på alle typer veier, inkludert motorveier, uten dispensasjon.

Verdensnyhet på Toten

I et pukkverk i Hunndalen står det som er den første leverte Powerscreen Warrior 1400XE. Modellen ble lansert for en stund tilbake, men det er først nå leveringene har kommet i gang, og Stange Pukk fikk den første.

Elektriske oktoberdager hos Fredheim Maskin

Fra torsdag til lørdag denne uken arrangerer Fredheim Maskin Oktoberdager 2022, og i år er hovedfokuset på elektriske maskiner. Totalt viser leverandøren frem og demonstrerer over 2000 tonn med maskiner og utstyr, og det aller meste er uten eksospotte.

5000-timers service på el-maskiner

Fredheim Maskin lanserer første service etter tre år eller 5000 timer på Keestrack Zero-modeller. Dette og mye mer presenteres under Oktoberdager 2022.  

Blir forhandler av knusere, sikter og stacker

Kiesel Norge AS har inngått avtale med Tesab og Lippmann om eksklusiv rett til distribusjon og salg av deres produktsortiment i det norske markedet. Begge produsentene er eiet av Metso Outotec.

Sikrere sikting

Maskin Mekano presenterer en helt ny siktestasjon for å oppfylle dagens krav til høyere kapasitet, større nøyaktighet, lavere driftskostnader, støynivå og CO2-avtrykk, samt sikrere arbeidsplasser.

Lanserer lønnsomhetskalkulator til knuse- og siktebransjen

– Ved hjelp av denne kalkulatoren kan du enkelt regne ut hva som er den mest lønnsomme maskininvesteringen på sikt, sier Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk AS, i en pressemelding.

Markir utvider produktspekteret

Markir AS har fra 1. desember tatt over som forhandler for Tesab Engineering i Norge. Tesab er en svenskeid produsent av mobilt knuse- og sikteutstyr, og en av få gjenlevende privateide selskaper i bransjen.

Stort og tungt i Østfold

Fredheim Maskin – som i år fyller 15 år – overgikk seg selv da de inviterte til Oktoberdager for 10. gang.

Sikter seg inn

Mineralteknikk fikk besøk av tre MEF-styremedlemmer og konkurrenter på sin stand på MEFA 2019. De endte med å kjøpe hvert sitt 14-tonns sikteverk.