Taggede innlegg LNS

LNS skal bygge krafttunnel for 450 millioner

Henjaelvi og Grindselvi skal legges i tunnel, i en av de største kraftutbyggingene på årevis. LNS skal drive tunnelen til Leikanger kraftverk for 450 millioner kroner.

Ny konsernsjef og divisjonsdirektører i LNS AS

Styret i LNS Eiendom har vedtatt opprettelse av egne divisjoner for henholdsvis entreprenør- og gruvevirksomheten i LNS-konsernet. Samtidig opprettes den nye stillingen konsernsjef.

Lemminkäinen med storkontrakter i nord

Lemminkäinen skal legge totalt 34 000 tonn asfalt for Leonhard Nilsen og Sønner AS (LNS) på E6 Storsandnes-Langnesbukt og Bjarkøyforbindelsen.

Fra balkankrig til Svalbard-praksis

Han kom til Norge fra et krigsherjet Balkan på 90-tallet. Nå er han «verdens nordligste lærling» for LNS Spitsbergen på Svalbard.

LNS med kontrakt på Ofotbanen

I forbindelse med etableringen av nytt kryssingsspor i Djupvik på Ofotbanen, øst for Narvik sentrum, har LNS fått tildelt prosjektet for i underkant av 136 millioner kroner.

– Bestemmer oss på nyåret

LNS vurderer å kjøpe Sydvaranger. Men mange brikker må falle på plass før det skjer. Se hva Frode Nilsen & co må se nærmere på i romjula.

Vant ankesak mot LNS

LNS mente Alf Brekken og Sønner AS brøt avtale. Det er lagmannsretten ikke enig i.

LNS Spitsbergen inngår rammeavtale med KSAT

Kongsberg Satellite Services (KSAT) har inngått en rammeavtale med LNS Spitsbergen om leveranse av tjenester til selskapet.

LNS permitterer

Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) – et av Nord-Norges største selskaper – sliter med sysselsettingen.

Vant over kommunen om e-skatt

Kommunen retakserte bedriftens verdier. Eiendomsskatten økte fra 350 000 til 5,5 million. Nå har bedriften vunnet over kommunen i lagmannsretten.

Avtale om maskinstyring

Sitech Norway AS og LNS med rammeavtale om maskinstyringssystemer og hele infrastrukturen rundt.