Taggede innlegg Lilleseth Kjetting AS

Mer enn bare kjetting

Lilleseth Kjetting AS har siden 1950-tallet utviklet og produsert et stort antall kjettinger til det norske markedet. De senere årene har selskapet også satset bredt innen redskaper for veivedlikehold og produkter for løft og sikring.

MEFs kvinnenettverk besøkte Lilleseth Kjetting

Lilleseth Kjetting inviterte kvinner i anleggsbransjen på en samling med kjetting, bærekraft, kjønnsdelt arbeidsmarked, fremtidens anleggsmaskiner og sosiale relasjoner i fokus.

Skuffenyheter fra Lilleseth Kjetting

Lilleseth Kjetting kommer med flere nyheter i 2023. Først ut er to nye skuffer og et lunneskjær, og ifølge produktansvarlig Audun Aaserud, er det flere spennende nyheter på gang.  

10 tonn kjetting på én maskin

Beskyttelseskjettingen Fels Titan 75 er utviklet for bruk i de største gruvene i verden. Nå er den levert for bruk på en Cat 990 K som går i et norsk steinbrudd.

Innfører pant og retur på brukte kjettinger

Lilleseth Kjetting AS sender ut 12 tonn kjettinger pr dag. Fra nå vil tar de brukte kjettinger i retur. Uansett merke. Gir pant i form av rabatt på nye kjettinger.

Sisu – bærekraftige belter til tung skogskjøring

Lilleseth Kjetting AS spisser sin satsing på skogskjøring. Lanserer splitter nye OFA Sisu belter til skogsmaskiner. Godt grep på alle underlag, og skånsomme mot dekk og skogsbunn. Bærekraftige er de også – i ordets mest bokstavelige forstand.

Traktorskjær for de største og sterkeste

Én meter utkastvinge, opptil tre meter bredt og veier 760 kilo. Lilleseth Kjetting lanserer nytt traktorskjær for de største og sterkeste traktorene.

Tung kjettingjobb hos Romarheim – først i Norge

Romarheim fikk fire nye kjettinger på sin Cat 988K XE. De veier 1,4 tonn hver. – Norges første leveranse av RUD Erlau Titan 19 mm kjetting. Den er ekstremt stabil og sikker, sier Lilleseth Kjetting AS.

Lilleseth overtar Tellefsdal kjettinger

Tellefsdal kjettinger går inn i Lilleseth Kjettings produktportefølje. Dette gjelder hele produktspekteret til landbruk, anlegg, transport og skog. Lilleseth er nå landets største på kjetting til den sektoren.  

Easy-On kjetting til store traktorhjul

Lilleseth har laget en Easy On 9 mm hurtigkjetting, til de som kjører traktor på store hjul. Men det er ikke en vanlig lettkjetting, altså.

Et liv i kjetting

Ble overrasket med medalje for lang og tro tjeneste hos Lilleseth Kjetting AS.

Nytt av året

Den ene er utstyrt med årets nyhet. Den andre kunne vært fra 2001. Ser du forskjellen?