Taggede innlegg Case

Dagenborg overtar CASE i Sør-Norge

CASE anleggsmaskiner får «nytt liv» i Sør-Norge. Dagenborg Maskin AS og danske SD Kjærsgaard AS overtar salg og service på merket allerede kommende uke.

Ny Case-importør i Norge

CNH Industrial har valgt Brubakken AS som Case-importør for Sør- og Midt-Norge. Dagenborg Maskin fortsetter i Nord-Norge.

Case med ny storgraver

72 tonn, 512 hk og 944 liter olje pr minutt. Det er ikke småtterier Case sin nye, største graver har å by på.

Ny 26 tonns korthekk fra Case

Case lanserer nå sin største, tyngste og sterkeste korthekk beltegraver. Case CX245D SR har en 160 hk motor som greier steg 4 uten partikkelfilter. Seks tiltak skal gi mer hydraulisk arbeid pr liter diesel.

Bedre hytte på nye Case G-serie hjullastere

Nå kommer Case ut med sin nye G-serie hjullastere. Her har de tatt et skikkelig tak i hytta. Nordnorske hjullasterbrukere har vært med på utviklingen av dette førermiljøet.

Europas beste møttes til Case Rodeo

De kommer fra Grong, Bryne og Tromsø, og har vunnet sine regionale og lokale Case-rodeoer. Her skal de møte maskinførere fra hele Europa. Det skal avgjøres hvem som er best av dem alle.

Samarbeid om minigravere

Case og Hyundai går sammen om å lage nye minigravere. Det vil disse merke best.

Nye avfallsmaskiner fra Case  

Også Case har skjønt at det er penger i avfallshåndtering. Har lansert hjullaster og gravemaskin for materialhåndtering. Se også hvorfor Case mener maskin uten DPF-filter er mer brannsikkert.

Leica går for Case

Leica Geosystems velger Case-maskiner til å teste sine maskinstyringssystemer.

Overtar Case-agentur

  A-K anleggsmaskiner AS har overtatt agenturet for Case anleggsmaskiner i Norge. Det feiret den nye importøren med gule og […]

– Dere er mest teknologisk avansert

– Norge er et av de mest avanserte anleggsmarkedene av alle, sier NK i Case og Iveco. Innretter all sin utvikling etter tre utviklingstrekk. Sjekk hvilke, og se nyheter.