Taggede innlegg Arne Olav Lund AS

Nytt rørverktøy – for første gang i Norge

Én maskin løfter, bærer, monterer og trekker sammen duktile rør opptil DN1200. Her viser PAM sitt nye vakuumverktøy for håndtering og montering av store duktile rør for første gang i Norge.

Peabs oppkjøp av Arne Olav Lund fullført

I november 2022 inngikk Peab Anlegg en avtale om å kjøpe 90,4 prosent av aksjene i entreprenørselskapet Arne Olav Lund A/S. I desember ble transaksjonen gjennomført.

Peab kjøper Arne Olav Lund AS

Peab Anlegg AS inngikk 15. november en avtale om å kjøpe 90,4 prosent av aksjene i entreprenørselskapet Arne Olav Lund AS fra AOL Holding AS.

Arne Olav Lund AS er solgt

Ledelsen og eksterne investorer har kjøpt aksjene i 60 år gammel Larvik-entreprenørbedrift. Arne Olav Lund AS er solgt ut av Lund-familien. 

Steinknekker åpner for nytt produkt og tredoblet volum

Nå har Arne Olav Lund AS startet en ny steinknekkemaskin. Den åpner for et helt nytt Larvikitt steinprodukt, tredoblet salgsvolum og en seriøs konkurrent til Kina-stein.

Derfor har de valgt Steelwrist

Maskinentreprenør Arne Olav Lund AS har mistet en del skuffer. De vil ha en mekanisk sikkerhetsløsning på redskapsfestet, som virker også uten kabler og kontakter. Steelwrist Front Pin Lock oppfyller det kravet. 

Tung rørhåndtering i leiregrunn

1 000 mm stålrør i 16 meters lengder. Til dels i kvikkleire. Noen VA-jobber er mer krevende enn andre.