Taggede innlegg ABAX

Ny ABAX-sjef

Larvik-baserte ABAX, et av Europas største selskaper innen mobilitetsdata, har ansatt Emma Dyga som ny administrerende direktør.

Sporet opp tyvegods i Estland

Park & Anlegg AS trengte bedre oversikt over maskiner, biler og verktøy. Løsningen de valgte skulle vise seg å ha en veldig positiv bieffekt da viktig utstyr ble stjålet og fraktet ut av landet.

Mini finner igjen utstyret

Telematikkselskapet Abax har utviklet en sporingsenhet som er så liten at den kan monteres på nesten alt, og hjelper deg med å finne igjen gjenglemt eller stjålet utstyr.

Hva er unikt med ABAX Smart Connect?

Kort fortalt lar ABAX Smart Connect deg koble sammen maskiner og utstyr fra verdens største produsenter, som Hitachi, John Deere og Caterpillar, til din ABAX-konto. (Annonsørinnhold for ABAX)

Gjør anleggsplassen klar for et lønnsomt 2022

Teknologi blir stadig viktigere innen bygg og anlegg, men vet du hvor mye du kan spare på å digitalisere byggeplassen? (Annonsørinnhold fra ABAX).

Abax samler «alle» flåtedata i ny plattform

Nå vil Abax gjøre det enklere å holde oversikten over biler, maskiner og utstyr i driften. Lanserer Smart Connect, en ny løsning som samler posisjons- og driftsdata på ett og samme sted.

Nytt system for sporing av utstyr

Abax lanserer i dag en helt ny hardware-plattform som skal gi bedre sporing av maskiner og utstyr på avveie. Abax6 skal gi bedre signaler og lengre levetid enn forgjengeren. 

38 timer pr år på jakt etter utstyr

Bygge- og anleggsarbeidere bruker i snitt 10 minutter hver dag på å lete etter utstyr. Det blir til sammen 38 tapte arbeidstimer årlig. Det er dyrt, det! (Annonsørinnhold for Abax loT utstyrskontroll)

La sporing ta vare på maskinene dine i sommer

Har du kontroll over dine maskiner hele døgnet? Eller er det på tide å gjøre endringer før anlegget står sommerstengt? Ta kontroll over dine maskiner og verktøy selv, fra mobilen eller hytta. (Annonsørinnhold for Abax utstyrskontroll)

La et geofence passe på byggeplassen

Ved å sette opp et såkalt geofence, eller elektronisk gjerde rundt anlegget, vil du få kontroll over utstyr og maskiner – også når dere har gått for dagen. Med mobilen i lomma blir du varslet dersom en av maskinene beveger seg ut av området, uansett hvor du befinner deg. (Annonsørinnhold for Abax)

Behold kontroll med Equipment Control

Som eier må du ha oversikt over kostbart utstyr. Som arbeidsgiver må du holde maskiner og utstyr i god stand. Telematikkløsningen ABAX Equipment Control hjelper til med oversikt og kontroll. (Annonse for ABAX) 

Store besparelser med utstyrskontroll

Stadig flere kunder etterspør fakturaer med detaljert timeføring på bruk av utstyr. Les om hvordan du kan enkelt dokumentere timebruken med et tastetrykk. (ANNONSE)

Seks grunner til at Nasta valgte ABAX

Stadig flere maskinleverandører tar i bruk telematikk for å holde styr på timeantall og kartposisjon. Nasta er en av dem. Her ser du hvorfor. (Annonsørinnhold fra ABAX)