Ønsker velkommen til anleggsmesse i vest

12. til 14. mai neste år er det igjen klart for anleggsmesse i Haugesund. Da arrangerer Maskinentreprenørenes Forbunds lokallagsavdeling i Nord-Rogaland og Sunnhordaland Anlegg 2023 på Haugaland Travpark.

– Messa skulle vore arrangert i 2020, men då måtte vi avlyse på grunn av Covid-19, så vi ser verkeleg fram til å kunne gjennomføre Anlegg 2023 med stor utstilling, sosialt samvær og konkurransar. Messa omfattar fagområda og leverandørar for anlegg, drift og vedlikehald (veg og grønt). Det vil og vere fokus på rekruttering til bransjen gjennom opplegg for lærlingar og skuleklassar i omengskommunane, sier Paul Olaf Baraas, regionsjef i region Vest i MEF og messegeneral, i en pressemelding.

Motivlakk og veteraner

Utstillingsområdet blir på Haugaland Travpark som er ca. 10-15 minutters kjøring fra Quality Hotel Maritim.

Annonse

Nytt på Anlegg 2023 er Vestland Custom. Dette er en nyetablert lastebilutstilling for påkostede lastebiler i anleggsbransjen med motivlakk og andre flotte detaljer, og som er i daglig drift. Det vil bli premiering i flere kategorier for de som deltar.

– Nytt er også utstilling av veteranlastebilar og maskiner (eldre enn 30 år) som er restaurerte og har vore i drift innan anlegg, drift og vedlikehald med tilhøyrande premiering av beste lastebil og maskin. Det er ein eigen jury som skal stå for vurderingane av premiering på veteranlastebilane og maskinene og på Vestland Custom, sier Baraas.

Håper på mange besøkende

Ifølge Baraas har MEF reservert Quality Hotel Maritim og Thon Hotel Saga for utstillere og MEFs medlemmer, og det blir arrangement både fredag og lørdag.

På fredag blir det sjømatbuffet med underholdning av Klypa og Queen Tribute Band, samt DJ Ellie. Lørdag ettermiddag kommer Slogmåkene og holder show i Telt Cafe Rene på kaia, og på kvelden er det festmiddag med Rune Bjerga, Hanne Sørvåg og Det Norske Festorkester. Det blir også utdeling av pris for beste stands.

– Sist vi hadde messe i 2017 var det om lag 12 000 besøkande på messa og vi håpar på mange fleire besøkande i 2023. Vi gledar oss verkeleg til å sette Haugesund på kartet 12 – 14. mai 2023 og arrangere Vestlandet si største messe for anlegg, drift og vedlikehald, avslutter messegeneral Paul Olaf Baraas.

Klikk her for å booke stand på Anlegg 2023.