Lederskifte i Tore Løkke AS

Veidekkes datterselskap på Fosen i Trøndelag skifter leder når gründer og daglig leder Tore Løkke etter 50 år ved roret overlater sjefsstolen til kollega Terje Bratberg.

Terje Bratberg (61) har jobbet i Tore Løkke AS siden 1986, først som anleggs-/driftsleder og senere som prosjektleder. De siste årene har han ledet store prosjekter for blant annet Statens vegvesen, Statkraft, Forsvarsbygg og NTE Energi. Bratberg er fra Revnes på Fosen, og er utdannet ingeniør med tilleggsutdannelse innen kommunalteknikk.

Stolt historie

– Jeg er ydmyk til oppgaven, men gleder meg til å bidra fremover til selskapets stolte historie. Jeg samtidig er veldig glad for at Tore fortsetter i en ny rolle som spesialrådgiver med hovedvekt på innkjøp og bemanning. Han vil være en viktig ressurs og støtte med sin unike kunnskap og erfaring, sier påtroppende daglig leder Terje Bratberg i en pressemelding.

Annonse

Tore Løkke (71) ønsker å trappe ned etter at han har vært daglig leder og styreformann i alle år siden har startet opp selskapet i 1967. Han har bygget opp Tore Løkke AS til en virksomhet med rundt 100 ansatte og en omsetning på flere hundre millioner kroner de senere årene. De har drevet uten tap i alle år, tar oppdrag over hele landet og har siden 2015 vært eid 80 % av Veidekke.