Lanserer ny generasjon frontlastere

Ålö AB lanserer ny generasjon Premium frontlastere Q-serie, som vil bli solgt under merkenavnene Quicke Q-serie og Trima Q-serie.

Det er over 13 år siden Ålö introduserte forrige generasjon Premium frontlastere, Quicke Dimension og Trima+ lasterne. Disse lasterne er velkjent i Norge og har ifølge produsenten  vært en suksess siden introduksjonen i 2004. Quicke Dimension og Trima+ lasterne erstattes nå av den nye Q-serien.

– Et helt nytt system

– Hver detalj i den nye Q-serien er nøye gjennomgått for å gi deg som bruker best mulig brukervennlighet og fordeler. Vårt mål har vært å forbedre alle aspekter av brukernes frontlasterarbeid, slik at brukeren fullfører hver arbeidsdag med den gode følelsen av å få ting effektivt utført, skriver Ålö i en pressemelding.

Annonse

– Q-serien er vår nye generasjon Premium frontlastere med mange forbedringer og nye funksjoner. Men det er ikke bare en ny produktlinje, det er faktisk et helt nytt system. Et nytt system som vil forbedre brukernes effektivitet og gjøre livet enklere for alle brukere av våre produkter. Vi er stolte over å kunne si at vi bringer fremtiden til våre kunder, og at dette bare er starten, heter det i pressemeldingen.

En del av det nye systemet er Q-companion, en fullt integrert driverstøttepakke. (Ill: Alö AB).

En del av det nye systemet er Q-companion, en fullt integrert driverstøttepakke med integrert veie-/vektsystem, posisjonskontrollstøtte og med adaptiv(aktiv) service- og vedlikeholdspåminnelse. En alt-i-ett digital løsning for effektiv og sikker frontlasteroperasjon, ifølge produsenten.

Digital frontlaster

– All denne informasjonen og mye mer får du ved hjelp av en skjerm som enkelt monteres i førerhuset. Det er et unikt system som forbedrer utnyttelsen av lasteren ved hjelp av topp moderne sensorteknologi. Men Q-companion er mer enn det, og vil fungere som plattform for fremtidig utvikling som vil ta Quicke-produktene enda lengre. Dette skaper grunnlaget for Q-serien som digital frontlaster, uttaler produsenten.

Hovedtrekkene til den nye Q-serien er, Ifølge pressemeldingen, utvidet levetid, økt og forbedret sikt, eksepsjonell respons i hydraulikk systemet og fullt integrert sensorteknologi.

– Vår filosofi er å gjøre livet enklere for våre brukere og partnere. Vi skal levere løsninger og nyskapende verktøy som gjør at våre kunder og brukerne kan spare tid og penger i løpet av en vanlig arbeidsdag. Vårt slagord er: Jobb smartere, ikke hardere.